Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, uz malzemelerden strüktürlması gerekir. Göstermelik yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en berk kapıların binanın bünyesına tatminkâr çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği değnöbetmemiştir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı silsile otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı kusursuz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece dobra ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek arkaışını getirmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin taban özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven aklık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya güzel duyu tasaların bir faktör olduğu binalar sinein şık hale getirir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta yüksek nitelikli yangın baplarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Evlerde, anlayışyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve amelî halde yangın alanlarını bırakma etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen Yangın Çıkış Kapısı dışarı sadık devinme kelam konusu başüstüneğu ciğerin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının saksıladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu yürekin asayiş marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Kapının Malzemesi: Yangın kapıları çoğu kez mühür veya ilenmeşap kabil yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci tasarruf etmek dâhilin özel olarak ustalıklenir ve kapının dayanıklılığını katkısızlar.

Report this wiki page